Vi hjælper dig til at nå dine mål!

Mikkel Due Jensen

Mikkel Due Jensen

Jeg har en stor interesse for styrketræning, ernæring og sundhed, og jeg nyder at formidle min viden videre og hjælpe andre med at oparbejde kompetencer til at varetage deres egen sundhed. Det har jeg haft som passion, siden jeg startede min egen transformation for 7 år siden. Du kan se en video om min transformation her

Jeg er statsautoriseret klinisk diætist, og jeg læser nu Cand.Scient.Idræt, for at sikre, at jeg har den bedst tænkelige viden indenfor ernæring, fysisk aktivitet & sundhed. Jeg har 7 års træningserfaring, som indebærer erfaring indenfor konkurrencestyrkeløft, fitnesskonkurrencer og så har jeg selv gennemgået stor fysisk og psykisk udvikling. Alle mine erfaringer, kommer dig til gode, med et forløb hos Dove Fitness! 

Examenbevis

Kim Holland MElander

Kim Holland MElander

Igennem de sidste 10 år af mit liv har jeg arbejdet med mange forskellige mennesker igennem forskellige situationer og lært på egen krop og igennem andre, at man kan meget mere end man selv går og tror. Alle veje fører til Rom. Jeg har også selv fundet min vej. Jeg startede med at træne for 11 år siden som 18-årig, med et ønske om at bygge min drømmekrop og jeg har i mellemtiden ikke bare fået den krop, jeg drømte om, men også tilegnet mig meget viden og så mange kompetencer, at jeg nu udlever min drøm og hjælper andre med at finde vejen til deres mål!

Jeg er statsautoriseret klinisk diætist og nu læser jeg Cand. Scient. Idræt. Jeg har stor erfaring fra forskellige sportsgrene, her at nævne; styrkeløft, 9 maratonløb, utallige OCR løb og meget mere. Derudover har jeg en fortid i hæren som konstabel, hvor jeg fik en mission i rygsækken med derfra! Mine personlige erfaringer, min viden og mine kompetencer er hvad jeg hver dag gør brug af, når jeg hjælper vores sindssygt seje klienter i mål! Det eneste der står imellem dig og dit mål er, at du tager første skridt og udfylder kontaktformularen!

Examenbevis

BachelorProjekt

Du inviteres hermed til at læse vores bachelorprojekt, hvor vi søgte af reducere forekomsten af diarré blandt totalt enteralt ernærede patienter.